ул. Цар Иван Шишман № 7
София,
България
23.3309409
42.6924072
UserLikes
Име: CEMER
Адрес: София, ул. Цар Иван Шишман № 7
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.cemer.com.tr
E-mail: text to image
Отрасъл: Спортни съоръжения
Дейност:

Лидер в дизайна и производството на детски игрални групи

Ключови думи: cemer, игрални групи, портативни тоалетни, теренна настилка, кошчета за боклук

За нас

CEMER
CEMER

Една крачка пред другите

Лидер по качество в тази област, Джемер за кратко време постигна големи успехи. След получаване на международни сертификати за качество, Джемер изнася продукцията си в цяла Европа и продължава да бъде фирма, която се грижи във всяко кътче да има уют и комфорт.

Джемер е лидер в дизайна и производството на детски игрални групи, но също така изработва и – портативни тоалетни, теренна настилка, кошчета за боклук, пейки, фитнес уреди за открити пространства, синтетичен лед, надуваеми игрални групи и мн. Други. Тази широка и разнообразна гама от продукти позволява на нашата фирма да печели нови клиенти и да се издига в сектора.

Джемер цели високо качество и удовлетвореност на клиентите. Ние разработваме продукция отговаряша на международните стандарти, търси, нови идеи, забавления, естетика и динамика и всичко това в духа на висок професионализъм и честност.

Фабриката на Джемер е разположена на площ от 9700 км в Торбалъ – Измир (Турция). Тя е най-голямата фабрика в Европа, Азия, Средния изток и Балкан
CEMER
ите по използваната технология в производството.

Началото на пътя на продукцията на Джемер към купувачачите поставят 10 инженера, 2 дизайнера, 3 техници и 1 скулптор. Общо 170 работника участват в процеса от приемане на суровината до създаване на крайния продукт.

CEMER ;

- Създаване на продукти отговарящи на всички зададени стандарти
- Рационално използване на ресурсните източници
- Hезусловно и своевременно удовлетворяване на нуждите и очакванията на купувачите
- Непрекъснато повишаване квалификацията на служителите с цел поддържане на качеството, бъдейки в крак с развитието на технологиите

Дизайн

Използвайки най – новите технологии Джемер създава продукти, които са подходящи за много различни места, бюджет и предпочитания. С компютърна база за 300 млн. долара с всеки изминал ден Джемер създава все по нови и модерни продукти.

Изборът на Европа - това е Джемер! Иновативни, безопасни, естетични, стабилни като конструкция и крайно практични, продуктите на Джемер и занапред ще задържат фирмата като лидер в бранша.

 


Открийте ни в Google+